@gregonews – Coldwater Canyon / Ehrlich Architects

The site is a deep, narrow, one-acre hillside property in Beverly Hills. The owners’ desires were to create an oasis that focused more on a sense of privacy and introspection rather than maximizing views or presenting an extroverted face to the neighbourhood. In addition, the hillside site presented a number of significant technical challenges in terms of setbacks and maximum building envelope. The design solution was to organize the house and compound as a long, attenuated experience that afforded a sense of graciousness and space despite the restrictions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.