House in Altea Hills / RGB arquitectos – #homedesign #architecture #luxury

The idea of the house comes from the concept of “catching” the landscape. So, a container frame emerges from the pool and wraps the house. This framework, due to the topography of the mountain where it is located and to create more privacy, becomes a very dynamic and continuous element, wich takes different forms as it adapts to the circumstances. Emerges from the pool, as a triangle for privacy, and reaches the deck and descends on the opposite side of the pool. The trajectory that draws, is reinforced by the linear use of artificial lighting.

https://www.archdaily.com/870233/house-in-altea-hills-rgb-arquitectos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.