The Winnwood Residence Dallas, Texas – #archidaily #decoration #design #modern

Located on a wooded lot directly across from a land & water conservation project funded by the Texas Parks & Wildlife Department & the US Department of Interior, the residence was constructed on a previously developed infill lot within close walking distance of a wide variety of community resources. The materials from the home which previously occupied the lot were recycled or donated in lieu of being sent to the landfill. Sustainable construction strategies include a thorough durability management plan, construction waste management, installation of sustainable materials, and indoor contaminant control.

https://www.dwell.com/home/the-winnwood-residence-27c9246c

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.