Residencia Privada en Miglionico – #modern #contemporary #decor #interior #architect

Con volúmenes sobre el suelo que mantienen el perfil natural de la ladera, se preserva la orografía generando una arquitectura atemporal en el paisaje rural. El proyecto es un continuo espacial que concatena zona de terraza y patios entre espacios interiores y exteriores.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.