A Shipping Container Turns Into a Backyard Architecture Studio – Dwell

Built for $200,000 and lowered into place by crane, a compact cargotecture office perfectly slots into an architect’s backyard.
— À lire sur www.dwell.com/article/rba-studio-shipping-container-renovation-7f93a0d9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.